Komplexitet & Kommunikation – YSP hos The New Division

*Platserna till evenemanget är tyvärr redan fullbokade. Se kommentaren nedan ang. avanmälan och väntelista.*

*Observera att anmälan till evenemanget görs via Eventbrite och länken nedan. Att vara ”attending” i Facebook-event är alltså inte detsamma som att vara garanterad en plats. Se nedan för länk.*

Den 4 april bjuder The New Division in YSP till vårt kontor i Gamla Stan för att prata om vikten av enkel kommunikation kring hållbarhetsarbetet för att lyckas skapa förståelse och engagemang. Jakob Trollbäck kommer inledningsvis berätta om hur arbetet gick till när vi skapade designen för de Globala målen och deras delmål. Därefter vill vi gärna diskutera med er hur ni använder Globala målen i kommunikationen på era arbetsplatser och vilka utmaningar ni stöter på. Här finns alltså möjlighet att lyfta konkreta frågor och exempel ur er vardag, innan vi avslutar med en kommunikationsövning.

Vi bjuder på öl, alkoholfritt och snacks, en Globala målen-poster samt varsin Globala målen-bok med det kompletta systemet. Först till kvarn – varmt välkomna!

The New Division är en strategisk kommunikationsbyrå med fokus på hållbarhet. Byrån grundades 2017 av Jakob Trollbäck, designern bakom det visuella kommunikationssystemet för de Globala målen. Sedan dess har vi arbetat med att göra viktiga och komplexa saker enklare att förstå.

Evenemanget är kostnadsfritt och platserna är begränsade. Vi ber er därför att betrakta anmälan (via länken nedan) som bindande. OBS att anmälan till kvällen endast görs via Eventbrite.

För mer info och för att säkra din plats följ länken:
https://www.eventbrite.com/e/komplexitet-kommunikation-kommunikationsgruppen-bakom-de-globala-malen-bjuder-in-till-aw-i-gamla-tickets-58712534772