YSPs nätverksträff med Mercuri Urval – Hållbarhet & ledarskap

Louise Dellström från Mercuri Urval gästar YSPs nätverksträff i april för att diskutera vilket ledarskap behövs för att ställa om till en hållbar framtid!

Vi jobbar alla för att skapa en hållbar framtid och förväntningarna är skyhöga på att vår generation ska lösa de stora utmaningarna vi har framöver oss. Men vad kännetecknar en bra ledare inom hållbarhet och hur kan vi förhålla oss till de förväntningar som finns på oss? Hur får vi med fler på tåget och hur kan jag använda och utveckla mina förmågor på bästa sätt?

Varmt välkomna på denna nätverksträff som YSP arrangerar tillsammans med Mercuri Urval, ett ledande bolag inom Executive Search, Professional Recruitment och Talent Advisory. Tillsammans med Louise Dellström, Executive Search konsult på Mercuri Urval, kommer vi att få en inblick i vilka egenskaper och förmågor de ofta söker i sina rekryteringar och vad som efterfrågas på arbetsmarknaden. Under kvällen kommer vi även att diskutera frågor som hur viktiga är värderingar för att vara en ledare, hur skapas en efterfråga av ledare inom hållbarhet och hur skiljer sig egentligen hållbart ledarskap och ledarskap för hållbarhet åt? Vi ser fram emot en kväll med givande diskussioner om ledarskap där förhoppningen är att du ska få med dig nya insikter samt verktyg som hjälper dig att fortsätta driva på utvecklingen mot en hållbar framtid!

När: Torsdagen den 25 april kl. 18.00-20.00

Var: KPMG, Vasagatan 16

Anmälan: Senast den 18 april via https://www.eventbrite.com/e/vilket-ledarskap-behovs-for-att-stalla-om-till-en-hallbar-framtid-tickets-58945262868.. Vänligen uppge eventuella allergier till emelie.movin@gmail.com då KPMG bjuder på lättare middag.

Välkomna!

/YSP & Mercuri Urval