Frukostseminarium med YSP och SBAB! – 13 februari (Stockholm)

Efter #metoo-uppropen och många bevis på respektlösa och ojämlika normer och beteenden i vårt samhälle bestämde vi oss på SBAB för att konkret åstadkomma en förändring. Det finns mycket kvar att göra på våra arbetsplatser kopplat till alla sju diskrimineringsgrunderna. Men en sak är säker; det är inte affärsmässigt att inte vara inkluderande. All forskning visar tydligt på att företag som satsar på mångfald och jämlikhet blir mer lönsamma i längden.

Vi har därför utvecklat ett verktyg som heter Respekttrappan tillsammans med stiftelsen Make Equal. En digital plattform för samtal och lärande med syfte att skapa förutsättningar att från olika perspektiv och på olika sätt både lära sig mer, reflektera och börja samtala om ämnet respekt och jämlikhet. På frukosten presenterar vi Respekttrappan för er alla att ta del av och använda i era organisationer. Självklart är det kostnadsfritt att använda Respekttrappan.

Malin Averstad Ryd från Make Equal tillsammans SBAB:s VD Klas Danielsson och HR-chef Carina Eriksson berättar mer om hur de tog fram verktyget och hur det kan användas i din verksamhet.

Du är välkommen att bjuda med intresserade kollegor.

Vi bjuder på frukost!

När: 08.00 – 09.00 (Frukost serveras från 07.45)
Vart: Olof Palmes gata 31 (Boolis lokaler)

Anmälan görs till johanna.bark@sbab.se

Läs mer om eventet HÄR