Young Sustainability *Leaders*

• Hur är ditt liv just nu?
• Vart är du på väg?
• Hur vill du forma din resa?

Välkommen till ett medlemsevent för Young Sustainability Professionals, en kväll där vi går på djupet med livet, oss själva och varandra.

Att driva utvecklingen för en hållbar värld kan vara kopplat till passion, glädje och gemenskap – men ibland också med frustration, hopplöshet och ensamhet. För att vi ska bli uthålliga i vår gärning behöver vi vara medvetna i våra val, ta hand om oss själva, och kunna stärka varandra. Att leda världen mot en hållbar utveckling börjar med att leda oss själva.

Vi bjuder in till en kväll där du genom mindfulness, positiv psykologi, och andra självledarskapsverktyg bjuds in att utforska var du står i ditt liv, reflektera över vart du är på väg och upptäcka vad du behöver. Övningarna sker i grupp vilket ger en speciell möjlighet att connecta på djupet med andra medlemmar, och i mötet med andra även få möta dig själv på ett djupare sätt.

Om återkopplingen blir positiv är ambitionen att skapa en återkommande eventserie.

ALLT DU BEHÖVER VETA:
Eventet är ett samarbete mellan YSP, Selfleaders och Mindclub. Förutom att bidra med självledarskapsverktyg, låter även Selfleaders oss nyttja deras lokaler. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig via länk nedan redan idag för att säkra din plats!

Kvällen är ett ’Members only event’ för medlemmar i Young Sustainability Professionals.

När?
18 april kl 18:00-20:30
Insläppet stänger kl 18.15.

Var?
Klustret, Mäster Samuelsgatan 26, Stockholm

Upplägg?
• Öppet space med dryck och lättare snacks
• Check in och introduktion
• Gruppövningar i självledarskap
• Check out och outro

Välkomna hälsar YSP, Selfleaders och MIndclub.

BOKA DIN PLATS HÄR: https://young-sustainbility-leaders.confetti.events/