Young Sustainability *Leaders* – Brinna utan att brinna upp

Kvällens tema: skapa mer balans, resiliens och kraft på vägen mot en hållbar värld

Att driva utvecklingen för en hållbar värld kan vara kopplat till passion, glädje och gemenskap, men ibland också till stress, tvivel och ensamhet. I en utmanande arbetsmiljö kan vår passion för en bättre värld i värsta fall bidra till ohälsa. Hur kan vi ta hand om oss själva och varandra så att vårt engagemang blir en tillgång och inte en börda eller risk?

Med hjälp av verktyg från mindfulness, positiv psykologi, och självledarskap får du under kvällen utforska hur du kan möta dig själv och världen på ett sätt som skapar mer balans, resiliens och kraft. Många av övningarna görs i grupp vilket också ger en möjlighet för ett djupare möte med andra medlemmar.

ALLT DU BEHÖVER VETA:
Eventet är ett samarbete mellan YSP och SelfLeaders, som driver utveckling av mer värderingstyrda individer och organisationer, i näringslivet och akademin (selfleaders.com). Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

När?
20 november kl 17:45-20:30
Insläppet stänger kl 18.00
(Kontakta Pontus 070-55 42 847 om du har problem att komma in)

Upplägg?
* 17:45 Mingel
* 18:00 Check in och introduktion
* 18:30 Verktyg och övningar
* 20:15-20:30 Check out och outro

Pontus Liljefors, YSP-medlem och civilingenjör i hållbara system från KTH med tidigare erfarenhet som managementkonsult och brinner för att guida människor mot ett mer meningsfullt, glädjefyllt och hållbart liv.

Dominic von Martens, medgrundare av SelfLeaders med över 10 års erfarenhet av ledarskapsutveckling och kulturtransformationer i näringslivet och stor passion för hållbarhetsfrågor.

BOKA DIN BILJETT HÄR FÖR ATT SÄKRA DIN PLATS: https://www.eventbrite.com/e/young-sustainability-leaders-2-tickets-52143731304

Varmt välkomna!