Bli nätverksansvarig i Stockholm, Göteborg eller Malmö!

Young Sustainability Professionals (YSP) växer och intresset för organisationen är stort.

Tanken med YSPär att sammanföra de som arbetar med hållbarhetsfrågor för att vi tillsammans ska kunna accelerera positiv förändring. Kärnan i organisationen är facebook-gruppen där alla medlemmar får möjlighet att både ge och få inspiration, tips och hjälp framåt. För att skapa givande relationer behöver de byggas löpande och vad ärdå bättre än att ses på en frukost/lunch eller AW?

YSP är på en resa att bli lite mer formaliserat för att bygga en stabil organisation, samtidigt som vi behåller det spontana och enkla. För att säkerställa att medlemmar får möjlighet att ses önskar vi nu två personer på respektive ort Stockholm, Göteborg och Malmö att ansvara för att skapa nätverksträffar. (Bor du på annan ort och också vill bli lokalt nätverksansvarig? Hör av dig så ser vi vad som kan göras!)

Under YSPs nätverksträffar ges möjlighet att under avslappnade former träffa verksamma från olika typer av organisationer och branscher med olika kompetenser och intressen kopplat till hållbarhet. Här bryts de för hållbarhetsutvecklingen så skadliga ”silosarna” och broar kan byggas som möjliggör förändring på riktigt.

Ditt uppdrag

Du bjuder in YSP-medlemmar till en träff genom att skapa ett FB-event och anger tid och plats. Det kan t.ex. vara en AW, en frukost, lunch eller fika. Det är viktigt att det är enkelt för många att komma och stanna en liten stund eller hela tillfället. Det är också viktigt att det inte innebär att individen behöver betala oskäligt mycket för att kunna närvara.

Förväntan är att ni två som ansvarar på en ort skapar tillfällen för medlemmar att ses med ca 3-4 veckors mellanrum med uppehåll för jul/nyår och sommar. (Alltså 3-4 tillfällen på hösten och 4-5 tillfällen på våren.)

Start omgående och fram till sommaren 2020.

Ansökan

Ansök genom att maila till ysp.sweden@gmail.com där du besvarar kort med några meningar; Vem du är, varför du är intresserad, hur du vill driva YSP vidare i denna roll och på vilken ort? Skicka in din ansökan senast 2019-09-22.

Vid frågor ring Felix på 070-566 90 96 eller Karin på 072-240 88 48.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas du vill bidra till att bygga YSP!

//YSP-styrelse

Luisa Monse, Oliver McEwen, Felix Nilsson & Karin Nyberg