*Workshop* Borde jag hata plast?

Välkommen på workshop och mingel: Borde jag hata plast?

När? 6 november, 18.00

Vart? Trifilons kontor, St. Eriksplan 1

Tisdag kväll 6 novemeber hälsar YSP och Trifilon dig varmt välkommen på workshop och mingel om ett aktuellt ämne i hållbarhetsvärlden – plast!

Det är en chans att avslappnat få diskutera frågor vi funderar på när det gäller plast och hållbarhet. Vi tar upp ämnen som:
Vad är de största problemen med plast idag? Finns det tillfällen då plast kan vara ett bra alternativ eller borde vi plastbanta till 100 procent? Är cirkulära flöden en lösning? Hur är det med plast i haven och den globala nedskräpningen? Är plast giftig?

Klockan 18.30 ger Trifilon en kort introduktion följt av att vi diskuterar några frågor i mindre grupper. Själva workshopen pågår ca 45 minuter, innan och efter har vi gott om tid för mingel.

Trifilon är ett start-up företag med ambitionen att hitta nya hållbara sätt att producera plastmaterial. Vi har långt ifrån alla svar men har kommit en liten bit på vägen. Frågan om plast är stor och komplex, vi vill gärna diskutera den med dig. Framförallt hoppas vi att den här kvällen blir ett värdefullt tillfälle att träffas, umgås och inspireras av varandra.

Vi bjuder på lätt snacks och dryck.

OSA senast den 4 november! Genom att skicka ett mejl till info@yspsweden.se


Välkomna!
/YSP och Trifilon