After Work med tema Klimatkompensation- 12 September

Kicka igång hållbarhetshösten med en AW på Söders Trädgård med temat klimatkompensation. Vi på Tricorona Climate Partnerklimatkompensera.se står som värdar för detta evenemang där du får möjlighet att ställa dina frågor om klimatkompensation till oss på plats.

AW:n börjar klockan 17 med mingel för att sedan fortsätta med information från två av våra ambassadörer för klimatkompensera.se mellan 18-18.45 ca. Dels kommer Mattias Goldmann berätta om möjligheterna med klimatkompensation och Gustav Johansson bakom Jävligt gott kommer och berättar om hans nya kokbok ”vegansk husmanskost” och hur man gör det lätt att göra rätt!

Söders Trädgård är ett urbant odlingsprojekt som förutom att förse hotellet med färska örter, grönsaker och bär, skall fungera som en lokal Hub för företag och organisationer med en miljöprofil. Under kvällen så bjuds det på alkoholfri drink och veganskt tilltugg med mexikanskt tema. Bar kommer att finnas om öl eller vin önskas.

Vid dåligt väder så flyttar eventet inomhus till Clarions fantastiska lokal ovanför ”Eatary Social”.

OBSERVERA: Endast för medlemmar i YSP och då vi endast har 40 platser till detta evenemang ber vi dig anmäla dig via följande länk: https://pages.upsales.com/1718u97573e5153d9478eb9d10d23fe5f8c6b

Mejla info@tricorona.se för att hamna på reservlista eller om du får förhinder och tyvärr inte kan delta längre.

Vi ser fram emot att ses!

/Tilda, Ossian, Christian, Joel och Sofia